Πολιτική Απορρήτου

Η Lunaria Conceptual Gifting δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο και την ασφάλεια των δεδομένων σας. Θέλουμε να είμαστε απόλυτα διαφανείς σχετικά με τον τρόπο που τα χρησιμοποιούμε – αυτή η πολιτική εξηγεί ποια δεδομένα σας συλλέγουμε, γιατί και πώς τα χρησιμοποιούμε, καθώς και πώς μοιραζόμαστε και διαχειριζόμαστε τις πληροφορίες σας. Παρέχει επίσης τις επιλογές και τα δικαιώματά σας σχετικά με αυτά τα δεδομένα, οπότε διαβάστε την προσεκτικά για να είστε πλήρως ενημερωμένοι.

∼ Ποιες Πληροφορίες Συλλέγουμε και Γιατί;

Όταν πραγματοποιείτε αγορά στο lunaria.gr, θα σας ζητήσουμε τις ακόλουθες πληροφορίες. Αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για την είσπραξη πληρωμών, την επεξεργασία και την αποστολή της παραγγελίας σας, καθώς και για την επικοινωνία σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας.

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Όνομα
  • Διεύθυνση αποστολής και χρέωσης
  • Αριθμός τηλεφώνου
  • Στοιχεία πληρωμής

Όταν επικοινωνείτε με την ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μέσω email ή τηλεφώνου, θα ζητήσουμε πληροφορίες για να σας αναγνωρίσουμε στο σύστημά μας. Αυτό είναι απαραίτητο για την παροχή έγκαιρης βοήθειας. Ενδέχεται επίσης να σας ζητήσουμε τα σχόλιά σας σχετικά με τις αγορές ή την επικοινωνία μαζί μας για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Όταν επισκέπτεστε το lunaria.gr, θα συλλέγονται οι ακόλουθες τεχνικές πληροφορίες, προκειμένου να προστατευθούν τα δεδομένα σας και ο ιστότοπός μας. Χρησιμοποιούμε επίσης αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία αγορών σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται.

  • Διεύθυνση IP
  • Ο τύπος του φυλλομετρισητή σας
  • Το λειτουργικό σας σύστημα
  • Η συμπεριφορά περιήγησής σας στον ιστότοπό μας, όπως οι σελίδες προϊόντων που επισκεφτήκατε
  • Η συμπεριφορά αγορών σας στον ιστότοπό μας, που χρησιμοποιείται για την παροχή προσφορών επαναδιαφήμισης και προώθησης

Χρησιμοποιούμε επίσης “cookies” για να συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με τις σελίδες που βλέπετε στον ιστότοπό μας, καθώς και για να παρέχουμε προσφορές επαναδιαφήμισης και προώθησης.

∼ Τι Κάνουμε με τις Πληροφορίες σας;

Όταν αγοράζετε κάτι από το κατάστημά μας, ως μέρος της διαδικασίας αγοράς και πώλησης, συλλέγουμε τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε, όπως το όνομα, τη διεύθυνση και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email).

Όταν περιηγείστε στο κατάστημά μας, λαμβάνουμε επίσης αυτόματα τη διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP) του υπολογιστή σας, προκειμένου να μας παρέχει πληροφορίες που μας βοηθούν να μάθουμε για το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σας σύστημα.

Ενημέρωση μέσω email (εάν ισχύει): Με την άδειά σας, ενδέχεται να σας στείλουμε email για νέα προϊόντα και άλλες ενημερώσεις.

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα δεδομένα σας εντός της εταιρείας Lunaria Conceptual Gifting. Ενδέχεται επίσης να τα μοιραστούμε με άλλους που μας βοηθούν να σας εξυπηρετήσουμε. Επειδή συνεργαζόμαστε με την WordPress, θα μοιραστούμε τα δεδομένα σας με την WordPress και ορισμένες συνεργαζόμενες εταιρείες για να μας βοηθήσουν στην επεξεργασία δεδομένων, φιλοξενία των ψηφιακών μας καναλιών, επεξεργασία πληρωμών, αποστολή επικοινωνιών, εκτέλεση παραγγελιών ή παροχή υπηρεσιών σε εμάς ή σε εσάς κατά τη διάρκεια των αγορών σας από εμάς. Αυτές οι εταιρείες υποχρεούνται από το νόμο να προστατεύουν τα δεδομένα σας και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα σας με εξαίρεση την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών σε εσάς ή όπως επιτρέπεται από την νομοθεσία περί απορρήτου και τις συμβάσεις μας.

∼ Πώς λαμβάνουμε τη συγκατάθεσή σας;

Όταν μας παρέχετε προσωπικά στοιχεία για να ολοκληρώσετε μια συναλλαγή, να επαληθεύσετε την πιστωτική σας κάρτα, να τοποθετήσετε μια παραγγελία ή να κανονίσετε την παράδοση ή την επιστροφή μιας αγοράς, θεωρούμε σιωπηρή τη συγκατάθεσή σας στη συλλογή και χρήση τους μόνο για αυτόν τον συγκεκριμένο λόγο.

Εάν ζητήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για δευτερεύοντα λόγο, όπως για σκοπούς marketing, θα σας ζητήσουμε είτε απευθείας τη ρητή συγκατάθεσή σας είτε θα σας δώσουμε την ευκαιρία να αρνηθείτε.

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε την παρούσα πολιτική απορρήτου ανά πάσα στιγμή, οπότε παρακαλούμε να την αναθεωρείτε συχνά. Θα δημοσιεύσουμε οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτή τη σελίδα. Εάν κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές σε αυτήν την πολιτική, θα σας ειδοποιήσουμε εδώ ότι έχει ενημερωθεί, ώστε να γνωρίζετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και υπό ποιες συνθήκες, εάν υπάρχουν, τις χρησιμοποιούμε ή/και τις αποκαλύπτουμε. Η τελευταία ενημέρωση αυτής της πολιτικής ήταν στις 17 Δεκεμβρίου 2021.

Εάν το κατάστημά μας εξαγοραστεί ή συγχωνευτεί με άλλη εταιρεία, τα στοιχεία σας ενδέχεται να μεταφερθούν στους νέους ιδιοκτήτες, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να σας πουλάμε προϊόντα.

∼ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση, να διορθώσετε, να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία διαθέτουμε για εσάς, να υποβάλετε καταγγελία ή απλά να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο hello@lunaria.gr ή ταχυδρομικώς στην ακόλουθη διεύθυνση:

Μακεδονομάχου Πραντούνα 19,
Νέο Ψυχικό, 11525,
Αθήνα