Press Gifts

Επικοινωνήστε την ιδέα σας!

Έχετε μία ιδέα ή ένα νέο προϊόν που θέλετε να διαφημίσετε; Έχετε καταλήξει ότι το ιδανικότερο μέσο προώθησης είναι ένα δώρο σε έναν influencer ή ένα event παρουσίασης;

Στην Lunaria γνωρίζουμε καλά την ανάγκη των brands να συστηθούν στο κοινό τους. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσουμε μια πρωτοποριακή υπηρεσία corporate gifting.

Μέσω της εξειδικευμένης μας υπηρεσίας σχεδιασμού Press Gift, αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά και αξιόλογα δώρα που θα κατακτήσουν την καρδιά των influencers και των επαγγελματιών των δημοσίων σχέσεων!

χριστουγεννιάτικο βάζο με rhoeco christmas τσάι και μέλι melicera
φυσικό κερί σε χειροποίητο κεραμικό δοχείο

Τι είναι ένα Press Gift;

Το Press Gift είναι ουσιαστικά ένα δώρο που θα προσφέρετε σε επαγγελματίες δημοσίων σχέσεων με σκοπό είτε να τους ευχαριστήσετε για το ενδιαφέρον τους προς την εταιρεία σας ή την παρουσία τους στο event σας, είτε να τους παρουσιάσετε ένα νέο προϊόν ή μία νέα υπηρεσία σας.

Μπορεί να περιλαμβάνει προϊόντα δική σας παραγωγής ή από επιλεγμένους συνεργάτες ανάλογα με το concept & τον στόχο της προώθησης.

Γιατί να επιλέξετε τη Lunaria
για τα Press Gifts σας;

Η καθαρόαιμη τοποθέτηση προϊόντος (σε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο) θεωρείται πια σχεδόν ξεπερασμένη ειδικά για επαγγελματίες που βρίσκονται συνεχώς στην πρώτη γραμμή των τάσεων.

Η δική μας προσέγγιση βασίζεται στην ιστορία!

Αντλούμε έμπνευση από την εικόνα & τις αξίες της επιχείρησής σας, αποσαφηνίζουμε μαζί τον σκοπό & το νόημα που θέλετε να μεταδώσετε στον παραλήπτη και πλάθουμε μια ξεχωριστή ιστορία γύρω από αυτά!

Κατανοώντας για ποιο σκοπό σχεδιάζουμε, δημιουργούμε επιχειρηματικές συνθέσεις που αποδίδουν εμπειρίες πραγματικής αξίας & διηγούνται μία ιστορία. Δημιουργούμε πακέτα που ελκύουν τον παραλήπτη & ενισχύουν τον βασικό σκοπό της επικοινωνίας στις μέρες μας, τη δημιουργία περιεχομένου. Ένα καλά σχεδιασμένο Press Gift δεν είναι μόνο ένα δώρο, αλλά και ένας τρόπος να κάνετε την εταιρική σας προβολή να ξεχωρίζει.

χριστουγεννιάτικο βάζο με rhoeco christmas τσάι και μέλι melicera
φυσικό κερί σε χειροποίητο κεραμικό δοχείο

Σε ποιους απευθυνόμαστε;

Είτε ανήκετε στον τομέα του marketing & της  διαφήμισης και αναζητάτε συνεργάτες που θα υλοποιήσουν την ιδέα σας αναλαμβάνοντας όλη τη διαδικασία έρευνας, συλλογής & σύνθεσης  των πακέτων σας, είτε είστε εταιρεία που θέλει να προωθήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της και ψάχνετε τη δημιουργία των ιδανικών πακέτων, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε!

Διαδικασία σχεδιασμού

Ανάλυση του project

Συζητάμε το concept, το ύφος & τον σκοπό των δώρων που θέλετε να δημιουργήσετε ώστε να κατανοήσουμε πλήρως το πλαίσιο αναγκών σας.

Μελέτη για τη δημιουργία της σύνθεσης

Μελετάμε τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει και σχεδιάζουμε τις προτάσεις μας! Ακολουθεί παρουσίαση της ιδέας μας για διορθώσεις & επιβεβαίωση!

Κοστολόγηση

Κοστολογούμε το τελικό αποτέλεσμα των πακέτων σας & αναμένουμε την οικονομική επιβεβαίωση για να ξεκινήσουμε τις παραγγελίες των υλικών & των προϊόντων που έχουν προδιαγραφεί!

Παραγωγή

Συλλέγουμε τα υλικά & τα προϊόντα και ξεκινάμε την σύνθεση των πακέτων σας με ιδιαίτερη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια!

Αποστολή

Αναλαμβάνουμε την αποστολή στην εταιρεία σας ή και μεμονωμένα στον κάθε παραλήπτη σας!

Case Study

Πελάτης: Thamma

To 2022 επικοινώνησε μαζί μας η Ελληνική εταιρεία Thamma η οποία παράγει βιολογικά Κρητικά προϊόντα όπως βοτανικά ροφήματα. Η ζήτηση αφορούσε κάποιες συνθέσεις δώρων που στόχο είχαν να συστήσουν στην αγορά το νέο τους προϊόν, Κρητικό βιολογικό μέλι με θυμάρι & άγρια βότανα!

Σε συνεργασία με την εταιρεία Thamma δημιουργήσαμε καλάθια που παρέπεμπαν τον παραλήπτη σε μία εμπειρία πικ-νικ.

Χρησιμοποιήσαμε παραδοσιακά πλεκτά καλάθια για να στήσουμε την σύνθεση των προϊόντων που μας παρείχε η εταιρεία Thamma και αντλώντας έμπνευση από τη θεματολογία του πικ-νικ σε συνδυασμό με την χρωματική παλέτα των προϊόντων, εμπλουτίσαμε το καλάθι μας με την προσθήκη μίας λινής πετσέτας με εκτυπωμένα παραδοσιακά Ελληνικά μοτίβα! Φυσικά, συνοδεύσαμε το νέο προϊόν, το μέλι, με το απαραίτητο αξεσουάρ σερβιρίσματος, ένα ξύλινο ντιπ μελιού ενώ η σύνθεση ολοκληρώθηκε με μία λαμπάδα από φυσικό μελισσοκέρι μιας και η προωθητική ενέργεια έλαβε χώρα λίγες μέρες πριν το Πάσχα εκείνου του έτους.

Όλο το πακέτο θέλαμε να αναδεικνύει την Ελληνική προέλευση & να αντικατροπτίζει την ποιότητα των ροφημάτων & του μελιού γιαυτό και εστιάσαμε στην προσθήκη μόνο επιλεγμένων προϊόντων για να πλαισιώσουν την σύνθεση.

Τέλος επιμεληθήκαμε την τελική εμφάνιση των καλαθιών τοποθετώντας κλωνάρια από φυσικό τσάι του βουνού για να στολίσουμε την λαμπάδα & να φέρουμε το το τελικό αποτέλεσμα ένα βήμα πιο κοντά στη φύση!

Φόρμα Επικοινωνίας

Πείτε μας λίγα λόγια για τις ανάγκες σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό μαζί σας!